Vacature | Medewerker schuimbeton | Fulltime

Een renovatievloer met schuimbeton en vloerverwarming

Medewerker schuimbeton

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons schuimbetonteam komt versterken.

Heb jij ervaring met het plaatsen van isolerend schuimbeton? Deel jij onze passie voor de bouwsector? En wil jij graag een stap in je carrière maken? Lees snel verder en solliciteer meteen! Wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega.

SNH (Schuimbeton Noord-Holland) heeft al ruim 25 jaar ervaring in de wereld van het schuimbeton. Deze betonnen vloeren zijn overal terug te vinden. Grote kans dat je er al eens op hebt gelopen, bijvoorbeeld in je eigen huis, het gemeentehuis of de supermarkt om de hoek!

Functieomschrijving

Samen met enkele collega’s zal je schuimbeton verpompen en verwerken bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Je voert klussen uit in Noord-Holland en Texel. Vaak zijn het meerdere klussen op een dag

Dit zijn je hoofdverantwoordelijkheden:

·      Het ondersteunen van je collega’s bij het verpompen en verwerken van het schuimbeton

·      In staat zijn om te werken en te communiceren met directe klanten en interne medewerkers

Je werkweek wordt gevuld met verschillende activiteiten. Je hebt veel afwisseling en werkt zowel binnen als buiten op diverse locaties. Hierdoor is geen enkele werkweek hetzelfde.

Je hoeft zeker nog geen expert te zijn in het werk met beton. We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Functie-eisen

Voor deze functie wordt een affiniteit met (schuim)beton op prijs gesteld. Ook is het in bezit zijn van het basisveiligheid-VCA certificaat gewenst. Indien je niet in het bezit bent van het VCA kan deze door ons verzorgt en betaald worden.

Verder wordt het gewaardeerd als:

·      Je in de omgeving Heerhugowaard woont

·      Je enthousiast, gemotiveerd, flexibel en netjes werkt.

·      Je graag in teamverband werkt

Heb je eerder gewerkt als vloerinstallateur, productiemedewerker, montagemedewerker of een soortgelijke functie? Vermeld het dan bij je sollicitatie, want het is zeker een pré!

Werktijden

Je werkt fulltime, 40 uur per week. Je hebt vakantie tijdens de voor de regio geldende bouwvak, en natuurlijk tijdens de kerstdagen.

We bieden concurrerende voorwaarden en voordelen die verbonden zijn aan het werkveld, natuurlijk inclusief een pensioensregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, of wil je weten of je aan de functie-eisen voldoet? Een officiële sollicitatiebrief is niet nodig, reageren kan door middel van een korte motivatie, inclusief een foto naar ingrid@snh.nl of bel naar 06-21384904