Vacature | Schuimbetonpomp machinist | Fulltime

Een renovatievloer met schuimbeton en vloerverwarming

Wij zoeken een (meewerkend) chauffeur voor onze schuimbetonpomp.

SNH heeft al ruim 25 jaar ervaring in de wereld van het schuimbeton. Deze betonnen vloeren zijn overal terug te vinden. Grote kans dat je er al eens op hebt gelopen, bijvoorbeeld in je eigen huis, het gemeentehuis of de supermarkt om de hoek!

Ben je, naast het besturen van de vrachtwagen, ook bereid om samen met collega’s je handen uit de mouwen te steken bij het verpompen en verwerken van het schuimbeton? Lees dansnel verder!

Functieomschrijving

Als machinist op de schuimbetonpomp zal je de pomp naar de opdracht rijden en samen met 1 of 2 collega’s schuimbeton gaan verpompen en verwerken. De klussen zijn hoofdzakelijk in de regio Noord-Holland en Texel.

Je werkweek wordt gevuld met verschillende activiteiten, en geen enkele werkweek is hetzelfde.Maar in de kern zijn dit je hoofdverantwoordelijkheden:

·      Het besturen van de vrachtwagen

·      Het netjes houden van de schuimbetonpomp

·      Het ondersteunen van je collega’s bij het verpompen en verwerken van het schuimbeton

·      In staat zijn om te werken en te communiceren met directe klanten en interne medewerkers.

Je hoeft zeker nog geen expert te zijn in het werk met beton. We leren je graag alle kneepjes van het vak.

Functie-eisen

·      Affiniteit met (schuim)beton.

·      Voorkeur in bezit van rijbewijs B, C, E en chauffeursdiploma (code 95).

·      Certificaat basisveiligheid (VCA) is gewenst.

Verder wordt het gewaardeerd als:

·      Je in de omgeving Heerhugowaard woont

·      Je enthousiast, gemotiveerd, flexibel en netjes werkt.

·      Je graag in teamverband werkt

Ben je al in het bezit van bovengenoemde rijbewijzen. Of heb je eerder gewerkt als productiemedewerker, (vrachtwagen)chauffeur, montagemedewerker of in een soortgelijke functie? Vermeld het dan bij je sollicitatie, want het is zeker een pré!

Werktijden

Je werkt fulltime, 40 uur per week. Je hebt vakantie tijdens de voor de regio geldende bouwvak, en natuurlijk tijdens de kerstdagen.

We bieden concurrerende voorwaarden en voordelen die verbonden zijn aan het werkveld, natuurlijk inclusief een pensioensregeling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, of wil je weten of je aan de functie-eisen voldoet? Een officiële sollicitatiebrief is niet nodig, reageren door middel van een korte motivatie, inclusief een foto van jezelf naar ingrid@snh.nl of bel naar 06-21384904